Evolved Spirit Tattoos is een privé tattoo-studio. 

Dit houdt in dat je niet zomaar kunt binnenlopen.

Op deze manier is heb ik meer aandacht en privacy voor de klant en helpt het mij om op een meer ontspannen manier te werken.

 

Mijn studio heeft een goedgekeurde GGD vergunning. 
Verder werk ik alleen maar met goedgekeurde en geteste producten door de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit)

 

Voordat je een email stuurt, lees alle informatie op de site door. Je kunt me een email sturen via het contactformulier of via email [email protected]

 

Om tot een goed ontwerp te komen voor jou tattoo heb ik info nodig. Wat voor stijl je wilt, hoe groot, kleur of black and grey. Bedenk ook waar je het op je lichaam geplaatst zou willen hebben. Bekijk mijn werk op de website, Facebook en Instagram zodat je een idee hebt wat er mogelijk is. Het fijnst werkt het voor mij als je foto's of plaatjes stuurt of meebrengt van werk wat je mooi vindt. Zo krijg ik een goed idee van wat je wilt.

 

Ik maak voor iedere klant een custom design. Ik tatoeëer nooit 2 x hetzelfde ontwerp. Het is respectloos om met een tattoo van iemand anders rond te lopen.

 

Wanneer je contact opneemt met mij voor een afspraak spreken we alles door. Het is ook mogelijk om langs te komen op afspraak om je ideeën door te spreken. Als alles duidelijk is en we boeken een sessie in om te tatoeëren ga ik voor je aan de slag om een ontwerp voor je te maken. Ik stuur je het ontwerp via email een paar dagen voordat de afspraak is. 

Het ontwerpen kost niets, maar ik reken €70,- minimaal als aanbetaling. Bij grotere ontwerpen reken ik een grotere aanbetaling. Dit zal van de totaal prijs worden afgehaald wanneer we klaar zijn. Brainstormen tekenen en ontwerpen kost tijd. Daarom worden aanbetalingen niet terugbetaald.

 

Het zelfde geldt als je niet komt opdagen op de afspraak, de afspraak afzegt om welke reden dan ook, of wanneer ik meerdere ontwerpen heb gemaakt en je vindt het niet mooi.

 

Ik werk tattoos kostenloos bij binnen drie maanden na genezingsproces. Als je later dan de drie maanden komt, dan reken ik de gebruikelijke prijs.

Ik heb verschillende manieren van werken. 

Freehand, stencil of beide, het ligt eraan wat het beste werkt op dat moment. Met freehand teken ik een ontwerp op de huid. Met een stencil maak ik ontwerp op basis van de informatie die we besproken hebben. Ik laat het ontwerp van te voren zien. Bij goedkeuring wordt het ontwerp op 

De huid geplakt en daarna begin ik met tatoeëerden

Kleine tattoos kunnen in één keer gezet worden. Groter werk neemt meerdere sessies in beslag. 

 

Ik doe mijn best om een prachtig ontwerp voor jou te creëren en te tatoeëren, maar vergeet niet, we zijn geen printers. Tatoeëren is een ambacht, en dus handwerk.

 

Er is een aantal voorwaarden waaronder ik niet tatoeëer;

  • andermans werk afmaken.
  • Cover-ups, wanneer ze ligt en oud zijn, is er meer mogelijk. Bij donker werk zijn de mogelijkheden gelimiteerd.
  • Zwangere vrouwen
  • De minimum leeftijd om getatoeëerd te worden in mijn studio is 18 jaar.

Onder het kopje Hygiëne vind je informatie over de voorbereiding en contra indicaties om een tatoeage te laten zetten.